Demasqué Maastricht - Spel details

Demasqué Maastricht

Deze hunt gebruikt Zappar!

Deze hunt heeft materialen die geprint kunnen worden.

Welkom bij Demasqué Maastricht .

De app is een creatie van Tempeleers Mestreech en Centrummanagement Maastricht met liefde voor de stad en haar mooiste traditie: Vastelaovend!

Ontdek de stad aan de hand van de app. Alleen of met je beste carnavalsvrienden. Door vragen te beantwoorden ontdek je het carnavalshart van de stad. Van Wyck tot het historische stadscentrum: je vindt carnaval in heel Maastricht. Soms krijg je hulp van een oud-Stadsprins, soms moet je al zingend het antwoord ontdekken. Haal je de meeste punten en ontdek je de traditie waar Maastricht zo trots op is?

Demasqué Maastricht is een app, rondleiding en beleving ineen. De app kost € 9,99 en kan met 2 personen gespeeld worden. Je logt dan in met 2 verschillende telefoons en vormt samen een team.

De route begint bij het station in Maastricht en duurt ongeveer 2 uur.

Koop je spel door op BUY NOW te klikken, ontvang een HUNTCODE en download de app Cluekeeper. De teamcaptain voert de HUNT CODE in bij "HUNTCODE invullen" en aon de geng!

De overige instructies staan in de app.
Kom je er niet uit, mail dan naar info@treat.nl of bel 06-28208089.

Als je vragen hebt over dit spel, neem contact op met de Tempeleers en Centrummanagement Maastricht. via email info@treat.nl.

Locatie: Maastricht, the Netherlands
Gemaakt door: de Tempeleers en Centrummanagement Maastricht.
Duur: ongeveer 2 uur
Teamgrootte: geschikt voor 2
Moelijkheidsgraad:
Taal: Nederlands

Prijs: €9.99 EUR / team

Aantal: