Beleef Kerkrade Verradersspel - Spel details

Beleef Kerkrade Verradersspel

Deze hunt heeft materialen die geprint kunnen worden.

Beleef Kerkrade Verradersspel

Ben je fan van het populaire TV programma De Verraders ? Speel dan nu het Beleef Kerkrade Verradersspel en ontdek Kerkrade op een unieke manier. Het spel brengt je langs de leukste plekjes van de stad, waaronder het iconische kasteel Erenstein, waar het tv-programma wordt opgenomen.

Het Beleef Kerkrade Verradersspel is een app, rondleiding en beleving ineen. Het spel kost €19,95 en kan met 6 getrouwen gespeeld worden. Hiervoor heb je een smartphone nodig.

Onderweg voor je missies uit en zo maak je kennis met alles wat typisch Kerkrade is: van dialect tot blaasmuziek, van kunst tot mijnbouw, je komt het allemaal tegen! Zodra je het spel hebt gedownload, kun je meteen bij kasteel Erenstein beginnen. Afhankelijk van het aantal tussenstops en het looptempo, ben je zo’n twee uur onderweg. De route eindigt in het centrum van Kerkrade op de Markt.

Koop je spel door op Koop Nu te klikken, ontvang een HUNTCODE en download de gratis app Cluekeeper. De teamcaptain voert de HUNT CODE in bij "HUNTCODE invullen" en je kunt gelijk van start!

De overige instructies staan in de app.
Kom je er niet uit, mail dan naar info@citygoose.nl of bel 06-41471781.

Als je vragen hebt over dit spel, neem contact op met ‘Beleef Kerkrade’ via email beleef@kerkrade.nl, telefoon 045 567 6767.

Als je vragen hebt over dit spel, neem contact op met BELEEF KERKRADE via email info@citygoose.nl of via telefoon met +31 85 007 4375.

Locatie: Kerkrade, the Netherlands
Gemaakt door: BELEEF KERKRADE
Duur: ongeveer 2 uur
Teamgrootte: geschikt voor 6
Moelijkheidsgraad:
Taal: Nederlands

Prijs: €19.99 EUR / team

Aantal: